Amerigo huren?

Het trouwe paard van Sinterklaas Amerigo, boeken voor een optreden? Dat kan!

Bijzonder paardje.
Het paard van Sinterklaas is een verschrikkelijk lieve en brave schimmel die ieder jaar weer trouw zijn diensten levert aan de Sint. Ook dit jaar is Amerigo weer rechtstreeks te boeken en staat hij te trappelen in zijn stal om een ritje te maken met de Goedheiligman. Sinds 1990 heet het paard van Sinterklaas Amerigo (hoewel veel mensen denken dat je dit schrijft als Americo). Wist je dat het paard van Sinterklaas in België Slecht-Weer-Vandaag genoemd wordt?

Paardenpiet komt ook mee:
Er is altijd een begeleider met Amerigo mee. Desgewenst kan deze begeleider gekleed gaan als Paardenpiet. Hij of zij zorgt ervoor dat Amerigo er iedere keer weer keurig gepoetst en opgezadeld bij loopt. Paardenpiet helpt Sint met het op en afstappen en Amerigo te begeleiden.

Waarbij kun je Amerigo inzetten:

Amerigo kan worden gebruikt als figuratie paard, in commercials (zie video bijlage Kruidvat Commercial), tijdens grootse Sinterklaasvieringen en tijdens intochten. Amerigo is dus zowel binnen alsook buiten in te zetten.

Algemene Voorwaarden:

  • De speelvloer dient een puntmassa van 1000 kg. te kunnen dragen (in verband met het gewicht van paard)
  • Geen extreem gladde vloeren (bijvoorbeeld geen: marmer, betonplaten. Bij twijfel bel ons!)
  • Hoogte speelruimte minimaal 3½ meter.
  • Ruimte voor een vrachtwagen of paardenwagen met aanhanger.
  • Prijsindicatie: vanaf € 600,00 euro exclusief reiskosten à € 0,55 per km. af Uithoorn
  • Het is een vereiste dat er een begeleider** vanuit onze organisatie mee loopt met Amerigo. (**=desgewenst geschminkt als Piet) Betreft het een intocht dan zetten we voor de veiligheid een extra paardenbegeleider in die aanvullend geboekt moet worden.

Bel ons vandaag nog voor de mogelijkheden op nummer: 0297-521919. Of vul hieronder het formulier in.

informatieaanvraag

 

Controle:

Sinterklaas op Amerigo

Amerigo huren

Sinterklaas in Stijgbeugel