Piraat, Prinses, Tijger of Glitter Tattoos

Met onze allround grimeurs weten kinderen zich wel raad. Kinderen zullen deze schmink ervaring niet snel vergeten want deze schminksters zijn echt vet cool. (schminksters als Pieten? Vraag naar de mogelijkheden)

Glittertattoo’s

Een glittertattoo is een tijdelijke glinsterende tattoo die ook wel glimmer tattoo of glittertattoo wordt genoemd. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen. Met behulp van sjablonen wordt er met een huidvriendelijke lijm en met gekleurd glitter poeder een zogenaamde glittertatoeage gezet. Er zijn verschillende motieven zoals vlinders, elfjes, hartjes maar ook stoere draken of tribels. Er is keuze uit meer dan 100 sjablonen! Mooi resultaat met een hoog ‘Bling Bling’ gehalte. Deze tattoos blijven 3 tot 7 dagen zitten (waterproof).

De Glittertattoos worden door jong en oud erg gewaardeerd. Bij de volwassenen doen Black Tattoos het erg goed. Wilt u een logo van uw bedrijf of sportvereniging, winkelcentrum als glittertattoo? Wij kunnen deze voor u maken. U maakt dan reclame voor uw bedrijf wanneer de kinderen rondlopen met uw schitterende logo

Wij gebruiken uitsluitend huidvriendelijke schmink.

Meer weten of direct een schminkteam boeken? Bel ons op nummer: 0297-521919. Of vul het formulier hieronder in.

 

informatieaanvraag

 

Controle:

glittertattoo's sint en piet
glittertattoo sinterklaas
schmink team in actie
schminkset