NL EN FY

Wat een feest! Sinterklaas komt vanmiddag!

UPDATE: HELAAS NIET MEER BESCHIKBAAR IN 2022
En niemand minder dan Guido Verhoef  (bekend van tv programma BlowUp) is gevraagd door Sinterklaas om alles voor te bereiden……..
Maar of dat goed gaat komen?
Een leuke, interactieve en magische sinterklaas warming-up.
Guido probeert aan alle kanten de eindjes aan elkaar te knopen.

Een 45 minuten durende sinterklaasvoorstelling vol humor, goochel- en ballonnenkunst voor alle kinderen en hun pappa’s en mamma’s. Guido’s voorstelling is ook zeer geschikt voor de allerkleinsten.
Uiteraard laat hij alles met behulp van de kinderen en af en toe ook een sterke pappa of mamma tot een goed einde komen.

Over Guido
“Kinder”acteur en ballonkunstenaar Guido heeft als helft van het duo Dop en Kurk 4 jaar lang opgetreden in de Z@ppelin kindertelevisieserie “Elly en de Wiebelwagen”. Vervolgens was Guido gedurende 5 seizoenen te zien in maarliefst 160 afleveringen als Boswachter Otto in de Z@ppelin kindereducatie serie “Boswachterij Koek en Ei”. Op dit moment is hij te zien in het TV programma BlowUp op RTL4.
Internationaal is Guido bekend vanwege zijn ballonnenkunsten wat hem talloze prijzen opleverde waaronder 4 lifetime achievement awards, 3 Guinness World records en de titel European Balloon Artist of the Year.

Meer weten of direct boeken. Bel 0297-521919 of stuur hier een direct een E-mail.

informatieaanvraag

 

Controle:

Ballonkunstenaar Guido
Guido de Ballonkunstenaar