Kurk met BalonnenDop is ziek……wat moet Kurk nu doen?

Wat een feest! Sinterklaas komt vanmiddag en de komische figuren Dop en Kurk zijn gevraagd door Sinterklaas om alles voor te bereiden en het grote ballonnen verhaal te vertellen. Maar wat is er aan de hand?
Dop is ziek en Kurk moet het nu helemaal alleen doen en dat is best eng….. Gelukkig verzint Kurk een oplossing en roept hij de hulp van de kinderen in, waardoor het toch goed afloopt.

Een 45 minuten durende sinterklaasvoorstelling vol humor, goochel- en ballonnenkunst voor alle kinderen en hun pappa’s en mamma’s.

Kurk is een clowneske personage zonder heftige schmink waardoor ook zeer geschikt voor de allerkleinsten. Acteur en ballonkunstenaar Guido heeft als helft van het duo Dop en Kurk 4 jaar lang opgetreden in de Z@ppelin kindertelevisieserie “Elly en de Wiebelwagen” waarin het 99 wekelijkse afleveringen produceerde. Vervolgens was Guido gedurende 5 seizoenen te zien in 160 afleveringen als Boswachter Otto in de Z@ppelin kindereducatie serie “Boswachterij Koek en Ei”

Internationaal is Guido bekend vanwege zijn ballonnenkunsten wat het talloze prijzen opleverde waaronder  4 lifetime achievement awards, 2 Guinness World records en de titel European Balloon Artist of the Year.

Meer weten of direct boeken. Bel 0297-521919 of stuur hier een direct een E-mail.