Sinterklaasstream 2024

Ben je op zoek naar een unieke manier om het Sinterklaasfeest te vieren met je team, klanten of vrienden? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Sinterklaas en zijn Pieten komen, net als vorig jaar, gewoon uit Spanje naar Nederland toe en staan te popelen om samen met jou een onvergetelijke tijd te beleven.

Verbinding in tijden van verandering

In een tijd waarin verbinding meer dan ooit belangrijk is, bieden wij een unieke oplossing om toch samen het Sinterklaasfeest te vieren. Via videostreams op platforms zoals Zoom, Teams, Vimeo en Youtube kunnen wij een interactieve Sinterklaasstream verzorgen waarin de Sint live vragen van kinderen beantwoordt. Kinderen kunnen vooraf vragen insturen via een geheim e-mailadres en samen tellen we af naar het begin van het feest, zingen we liedjes en luisteren we naar spannende verhalen.

Creatieve oplossingen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest

Of je nu kiest voor een volledig online evenement of een hybride evenement met een combinatie van live en online beleving, wij staan voor je klaar om er iets bijzonders van te maken. Samen met onze AV-partner Par-AV zorgen we voor professionele technische ondersteuning en een naadloze uitvoering van jouw Sinterklaasfeest.

Hybride evenementen: De perfecte mix van live en online beleving

Wil je het beste van beide werelden ervaren? Kies dan voor een hybride evenement waarbij een deel van het publiek fysiek aanwezig is en een deel online deelneemt. Op die manier kunnen we de magie van het Sinterklaasfeest delen met een breed publiek, waar ze zich ook bevinden.

Semi Maatwerkfilm: Een budgetvriendelijke optie voor een persoonlijke ervaring

Heb je een beperkt budget maar wil je toch een persoonlijke ervaring creëren voor je team of klanten? Dan is onze semi maatwerkfilm van 15 minuten de perfecte oplossing. In deze film wordt een verhaal verteld waarin jouw bedrijfsnaam wordt genoemd en kunnen zelfs tekeningen van de kinderen in beeld komen.

Kortom, neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken en samen een magisch Sinterklaasfeest te creëren dat nog lang zal worden herinnerd!
Team SinterklaasenPieten.nl. Meer weten? Bel ons dan nu vrijblijvend op telefoonnummer: 0297-521919

Logo Sinterklaasenpieten.nl ®