Kwaliteit die al 27 jaar gezien word!

Bij ons draait alles om kwaliteit. Al 27 jaar lang streven wij ernaar om de hoogste standaard te handhaven in alles wat we doen. En dat wordt gezien, keer op keer, door onze tevreden opdrachtgevers.

De echte professionals achter ons succes

Wij geloven dat het geheim achter onze langdurige reputatie ligt in het inzetten van echte professionals. Onze Sinterklazen en Pieten zijn niet zomaar acteurs en actrices; ze hebben een diepe passie voor dit bijzondere kinderfeest. Met plezier en toewijding stellen zij zichzelf en hun teams zorgvuldig op elkaar af, om elk optreden tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Passie voor perfectie: onze acteurs en actrices

Bij ons draait het niet alleen om het vervullen van een rol; het draait om het tot leven brengen van de magie van Sinterklaas. Onze acteurs en actrices zijn gedreven door passie en streven naar perfectie in elk aspect van hun optreden. Hun toewijding aan het vak straalt door in elk interactiemoment en laat een blijvende indruk achter bij jong en oud.

Elk detail telt: van kostuums tot haarwerk

Wij begrijpen dat elk detail bijdraagt aan de algehele ervaring van onze optredens. Daarom besteden we de grootst mogelijke zorg aan elk aspect van onze kostuums en haarwerken. Handgemaakt met vakmanschap en goed onderhouden, zorgen onze kostuums voor een visuele pracht die past bij de magie van het Sinterklaasfeest. Zelfs de kleinste details, zoals nette schoenen voor onze Pieten en prachtig handgeknoopt haarwerk voor Sinterklaas, worden met de grootst mogelijke zorg behandeld. En dat ziet u, als opdrachtgever, terug in elk optreden dat wij verzorgen.

Meer weten? Bel 0297-521919

Sint-Dolfinarium
Sint en Roetpieten
pakjes