Sinterklaas huren ?
Doe je bij de specialist!

Sinterklaas huren kan via ons. Onze Sinterklaas is een heuse kindervriend en wordt vertolkt door een topacteur die heel dicht bij de “echte TVsint” staat. 

De echte Sint huur je bij ons.

Een kind zal de Sint als “DE ECHTE” herkennen aan zijn manier van doen: aan de pretlichtjes in zijn ogen, zijn staf, zijn grappen en zijn bijzondere kijk op de wereld. Sinterklaas is geen boeman. Alhoewel wij anno 2021 nog steeds ouders tegenkomen die Sinterklaas gebruiken als chantagemiddel. De optredens van de Sint van SinterklaasenPieten.nl worden gekenmerkt door wederzijds respect en vriendschap tussen de sint, de pieten en de kinderen. Huur daarom je Sinterklaas en Pieten bij de specialist.

Onze Sint is niet uitsluitend kindervriend, maar ook inzetbaar om evenementen, beurzen, feesten, symposia en congressen op te luisteren met een maatwerk verhaal. Sinterklaas wordt vertolkt door betrouwbare professionele acteurs die graag de oer Hollandse traditie in stand houden. Wist u dat Sinterklaas tegenwoordig op de Nationale Immaterieel Culturele Erfgoedlijst staat?

Sinterklaas reist overigens nooit alleen. Hij neemt altijd een Piet of een chauffeur als begeleider mee. Dus wil je Sinterklaas en Pieten huren? Bel dan de specialist vandaag nog!

Bel ons op telefoonnummer: 0297-521919. Of vul het formulier hieronder in.

informatieaanvraag 2024

 

Controle:

Sinterklaas huren
Sinterklaas huur je bij de specialist
Sint huren?