Paard Ohzosnel huren ?

Het trouwe paard van Sinterklaas Oh zo snel, boeken voor een optreden, dat kan uitsluitend, met onze Sinterklaas!

Bijzonder Paardje Ohzosnel huren.

Het paard van Sinterklaas is een verschrikkelijk lieve en brave schimmel die ieder jaar weer trouw zijn diensten levert aan de Sint. Ook dit jaar is Oh zo snel weer rechtstreeks te boeken en staat hij te trappelen in zijn stal om een ritje te maken met de Goedheiligman. Sinds 1990 heette het paard van Sinterklaas Amerigo. In 2019 is Amerigo met Pensioen gegaan en komt Ohzosnel mee naar Nederland. Wist je dat het paard van Sinterklaas in België Slecht-Weer-Vandaag genoemd wordt?
Paardenpiet of een begeleider is altijd mee:
Er is altijd een begeleider met Ohzosnel mee. Desgewenst kan deze begeleider gekleed gaan als Paardenpiet. Hij of zij zorgt ervoor dat Oh zo snel er iedere keer weer keurig gepoetst en opgezadeld bij loopt. Paardenpiet helpt Sint met het op en afstappen en het paard te begeleiden.

Bij welke gelegenheid huurt u Ohzosnel?

Ohzosnel kan worden gebruikt als figuratie paard, in commercials (zie video bijlage Kruidvat Commercial), tijdens grootse Sinterklaasvieringen en tijdens intochten. Ohzosnel is dus zowel binnen alsook buiten in te zetten.

Algemene Voorwaarden:

  • De speelvloer dient een puntmassa van 1000 kg. te kunnen dragen (in verband met het gewicht van paard)
  • Geen extreem gladde vloeren (bijvoorbeeld geen: marmer, betonplaten. Bij twijfel bel ons!)
  • Hoogte speelruimte minimaal 3½ meter.
  • Ruimte voor een vrachtwagen of paardenwagen met aanhanger.
  • Prijsindicatie: vanaf € 695,00 euro exclusief reiskosten à € 0,55 per km. af Nijkerk.
  • Het is een vereiste dat er een begeleider** vanuit onze organisatie mee loopt met OhZoSnel. (**=desgewenst geschminkt als Piet) Betreft het een intocht dan zetten we voor de veiligheid een extra paardenbegeleider in die aanvullend geboekt moet worden.

Bel ons vandaag nog voor de mogelijkheden om Oh zo Snel te boeken op telefoonnummer: 0297-521919. Of vul hieronder het formulier in.

informatieaanvraag 2024

 

Controle:

Sinterklaas op Ohzosnel
Sint en OhZoSnel
Sinterklaas in Stijgbeugel