Sinterklaas huren voor je bedrijfsevenement ? Dat kan!

Onze Sinterklaas is een heuse kindervriend en wordt vertolkt door een topacteur die heel dicht bij de “echte TVsint” staat.

De echte? Natuurlijk……
Een kind zal de Sint als “DE ECHTE” herkennen aan zijn manier van doen: aan de pretlichtjes in zijn ogen, zijn staf, zijn haarwerk, zijn kostuum, zijn grappen en zijn bijzondere kijk op de wereld. Sinterklaas is geen boeman. Alhoewel wij, anno 2021, nog steeds ouders tegenkomen die Sinterklaas gebruiken als chantagemiddel??. De optredens van de Sint van SinterklaasenPieten.nl worden gekenmerkt door wederzijds respect en vriendschap tussen de sint, de pieten en de kinderen.

Onze Sint is niet uitsluitend kindervriend, maar ook inzetbaar om evenementen, beurzen, feesten, symposia en congressen op te luisteren met een maatwerk verhaal. Sinterklaas wordt vertolkt door betrouwbare professionele acteurs die graag de oer Hollandse traditie in stand houden.
Ook voor online en hybride evenementen geschikt.

Roetpieten? Uiteraard hebben we ze!

Wij hebben alleen nog maar roetpieten en die komen desgewenst met Sint mee…..
Onze pieten dragen allemaal verschillende soorten haarwerken en hebben prachtige (niet standaard) kostuums. Sinterklaas reist overigens nooit alleen. Hij neemt altijd een Piet of een chauffeur als begeleider mee.

Bel ons nu nog op telefoonnummer: 0297-521919.
Of vul het formulier hieronder in en we nemen contact met u op.

Sint en Roetpieten 2020

informatieaanvraag 2024

 

Controle: