SinterklaasenPieten.nl, TVsint.nl, SinterklaasenPieten.nl zijn (onderdeel van Nhar Entertainment VOF) met ruim 20+ jaar ervaring de ideale en professionele partner voor uw evenement, feest, congres of beurs.

Hoe we werken:

Wij hebben ons eigen netwerk van professionele acteurs en entertainers. De acteurs zijn ervaren, professioneel, de outfits zijn tot in de puntjes verzorgd. Kortom: u mag wel iets van ons verwachten. Wij leveren uitsluitend stijlvolle, goed verzorgde professionele Sint(erklazen) en Pieten (improvisatieacteurs) voor uw personeelsactiviteiten (teambuilding, trainingen, kick-off’s, feesten) of klant evenementen (seminars, symposia, beurzen, product introducties, huldigingen, congressen, themafeesten, open dagen). Onze acts worden altijd uitgevoerd door improvisatie-acteurs met passie voor entertainment en humor.

Over de acts:

Onze acts zijn meestal mobiel in te zetten tenzij anders vermeld. We spelen in binnen en buitenland en op elke gewenste locatie. Onze acteurs zijn geen stand-up comedians en ook geen clowns maar we balanceren daar tussenin. Vaak met een knipoog, maar ook serieus als het moet. Perfect inzetbaar voor elke gelegenheid en altijd met respect naar opdrachtgever en uw gasten. Wij willen en kunnen met onze Sinterklaas het doel van uw evenement ondersteunen of benadrukken. Daarin denken we graag met u mee.

Kortom: Wilt u dus een bijzonder en professioneel Sinterklaasbedrijfsfeest dan bent u hier aan het goede adres.

Overigens voor uw: Entertainment tijdens seminar, beurs, bruiloft, feest, congres, opening, evenement, opening van uw speciale gebeurtenis of open dag of tijdens de Kerst? Surf naar onze site: improvisatieacteurs.nl

Over ons

Al meer dan 25 jaar ervaring. Wat je ziet is wat je krijgt! Boek daarom nu! Bel ons via: 0297-521919
Sinteklaas